Εκδήλωση-Επίδειξη Μόδας Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, το παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε εκδήλωση-επίδειξη μόδας με την παρουσία φίλων και υποστηρικτών του Σωματείου σε ένα ιδιαίτερο πνεύμα δημιουργικότητας, αισιοδοξίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, το Regency Casino Thessaloniki και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεών του, κ. Σούζη Δούδου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”,  κ. Κατερίνα Παναγοπούλου και η Αντιπρόεδρος Α’ του Σωματείου κ. Έμη Λιβανίου-Ζησιοπούλου, η οποία μαζί με τη συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης, κ. Κούλα Γιαννακίδου, παρουσίασαν την εκδήλωση.

Η λαμπερή επίδειξη μόδας διεξήχθη στον χώρο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του σχεδιαστή Μιχάλη Μανιάτη και τις δερμάτινες δημιουργίες Spring 2023 της σχεδιάστριας Έλενας Κουλαουζίδου, οι οποίες δημιούργησαν έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων και αντιθέσεων. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίας συλλογικής προσπάθειας με την υποστήριξη σημαντικών χορηγών και εξέχουσων προσωπικοτήτων οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην τεράστια επιτυχία της. Ανάμεσά τους, η κλινική Ιατρικής και Αισθητικής Δερματολογίας, Derma-Act, η επιχείρηση Maritime Cafe, τα προϊόντα από Lavish Care, KYANA, που επιμελήθηκε και τα χτενίσματα των μοντέλων, Anthea Cosmetics, η εταιρεία MakeUp Academy Greece υπό το συντονισμό της κ. Μαριάννας Βλασίδου και της κ. Δάφνης Δημητριάδη, οι σπουδαστές του σχεδίου μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την καθηγήτριά τους, κ. Ντόλυ Ζερβού που βοήθησαν backstage στο styling και στο fitting των μοντέλων και η κ. Χριστίνα Λυμπεροπούλου με τις χειροποίητες δημιουργίες κοσμημάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με συναντίληψη κοινωνικής αλληλεγγύης και με ανώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού του Τμήματος Στερεοτακτικής Βιοψίας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στο Νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, με την παρουσία τους τίμησαν το Σωματείο μας εκπρόσωποι του Νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος” εκ των οποίων η Διοικήτρια, κ. Βασιλική Τραούδα και ο ιατρός, διευθυντής συντονιστής του χειρουργικού τμήματος, κ. Ιωσήφ Χατζής ο οποίος εξήγησε στο εκλεκτό ακροατήριο την τεράστια χρησιμότητα του εξοπλισμού αυτού.