Εκδήλωση Παραρτήματος Πάτρας “ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ”

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, το παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στην Πάτρα πραγματοποίησε το “Αχαιών Αγάπης Γεύμα” με την παρουσία φίλων και υποστηρικτών του Σωματείου σε ένα ιδιαίτερο πνεύμα φιλανθρωπίας και αγάπης.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων του Privilege Event House με επικεφαλής της διοργάνωσης, τη συντονίστρια του παραρτήματος Πάτρας, κυρία Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη και πλαισιώθηκε με την παρουσία της προέδρου, κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, και άλλων μελών του Σωματείου.

Με την υποστήριξη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αχαΐας και σημαντικών άλλων χορηγών η εκδήλωση έφερε κοντά εξέχουσες προσωπικότητες και ανθρώπους που με τη δράση τους συμβάλλουν καθημερινά στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Στο πλαίσιο αυτό, βραβεύτηκαν για την κοινωνική προσφορά τους, η ομάδα “WILL YOU MARROW ME” των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης, υπερτριαθλητής, γιατρός και φυσικοθεραπευτής, ο αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Ιωάννης Δρίτσας, η Ιουλία Συροκώστα, παθολόγος – λοιμοξιωλόγος και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης «Δημητρίου και Βέρρας Σφήκα», και η Μαρίνα Ριζογιάννη, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Πελοπόννησος».