Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2023

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2023, το Π.Α.Σ.Γ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και η Yoga Instructor Φανή Πατάλα σας προσκαλούν σε ένα δημιουργικό yoga class την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 18:00 στον χώρο Παλιού Αμαξοστασίου ΟΣΥ στο Γκάζι. 

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τη φιλοσοφία της yoga καθώς και τα οφέλη που προσφέρει τόσο στο πνεύμα όσο και στη ψυχική μας υγεία. 

Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0U3lqEmDTajoItO-_ioJamps5RL0kemV-fnhpAgRUwV7sDg/viewform?fbclid=IwAR0ktQFBdwgj-0f8MAvKfD9DeDfZD18UaFKMGp3Xs5d8QsF-Im_45pwo48w

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. 

Λίγα λόγια για την Yoga Instructor:

Η Φανή Πατάλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Αποφοίτησε από την σχολή Βακαλό (interior design) το 2011. Η Yoga ήρθε στην ζωή της το 2012 όπου πήγε τυχαία για πρώτη φορά να δοκιμάσει και από τότε δεν έχει σταματήσει καθώς έχει εκπαιδευτεί κοντά σε σημαντικούς δασκάλους. Σήμερα είναι πιστοποιημένη δασκάλα στις 500h YOGA ALLIANCE (ERYT500) και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια εκπαίδευσης σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Διοργανώνει Yoga Retreats και διατηρεί από το 2019 δική της σχολή στην Ελευσίνα (Fani Patala) όπου διδάσκει Hatha, Yoga Flow, Vinyasa, Aerial, Aerial Kids & Teens.