Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Παρολυμπιακής Επιτροπής


Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, 2007

Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Παρολυμπιακής Επιτροπής

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2007, πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Συμμετείχαν συνολικά 85 σύνεδροι από 25 Ευρωπαϊκές Χώρες, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής  Sir Phillip Craven, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ.Enrique Sanchez – Guijio Acevedo, καθώς και εκπρόσωποι των Οργανωτικών Επιτροπών των Παραολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου 2008, του Βανκούβερ 2010 και του Λονδίνου 2012.

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» , έχοντας συμπεριλάβει στους Καταστατικούς του σκοπούς την υποστήριξη και προώθηση  του Παραολυμπιακού Κινήματος,  συμμετείχε ενεργά για την αρτιότερη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης, την ευθύνη της οποίας είχε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Η Εθνική Πρέσβης της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης  για τον Αθλητισμό,  την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι  και Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»,  κα Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, στην κεντρική της ομιλία προς τους συνέδρους, ανέπτυξε τους σκοπούς και το έργο του Σωματείου.

Επίσης, η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»,  κα Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κος Σπύρος Σταυριανόπουλος , συμφώνησαν ότι θα συνεχίσουν την μεταξύ των δύο φορέων συνεργασία, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Η Γενική Συνέλευση υποστηρίχθηκε από τη Νομαρχεία Ηρακλείου και η Νομάρχης κα  Ευαγγελία Σχοιναράκη απεύθυνε χαιρετισμό στους Συνέδρους.

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *