Ομιλία Προέδρου Κατερίνας Παναγοπούλο στο συνέδριο Foul to Racism


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, 2014

Ομιλία Προέδρου Κατερίνας Παναγοπούλο στο συνέδριο Foul to Racism

To πρώτο Διεθνές Συνέδριο για το ρατσισμό στο ποδόσφαιρο από την FARE (Partner της UEFA για θέματα ρατσισμού) και την οργάνωση FOUL, σε συνεργασία με τους φορείς του Eλληνικού ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε με επιτυχία της Εργασίες του στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι την Τετάρτη 15 Οκτωβίου.

Ο Αντώνης Δαλούκας, εκπρόσωπος της FARE στην Ελλάδα, άνοιξε τις ομιλίες αναφερόμενος στη δράση της οργάνωσης, για να ακολουθήσουν οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών φορέων και των πολιτικών.

Το πρώτο μέρος της συζήτησης ήταν αφιερωμένο στο ρόλο της γυναίκας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος των καναλιών Novasports Λίλα Κουντουριώτη και στη συζήτηση πήραν μέρος η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, η κα Πέννυ Κονιτσιώτη, Νομικός Αθλητικού Δικαίου, η κα Αγγελική Αρκάδη, υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, η κα Κατερίνα Κοξένογλου από τον Ατρόμητο και η κα Κάτια Εμμανουηλίδου από την UNESCO.

Η Πρόεδρος κα Κατερίνα Παναγοπούλου βγάζει κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό.

Κάντε κλίκ για να ακούσετε την ομιλία της Προέδρου Κατερίνας Παναγοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *