Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ)


Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, 2009

Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ)

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών, Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) διοργάνωσε την ετήσια γιορτή βράβευσης αθλητών-αθλητριών του στίβου και των προπονητών τους καθώς επίσης φορέων και προσωπικοτήτων που συνέβαλαν και στήριξαν τον κλασσικό αθλητισμό, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Το ΣΕΓΑΣ, τίμησε και βράβευσε τον Υπουργό Παιδείας, κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθανάσιο Νάκο, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», στο πρόσωπο της Προέδρου και Εθνικής Πρέσβεως της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι κας Κατερίνας Παναγοπούλου, αναγνωρίζοντας την προσφορά και τη συμβολή του Σωματείου στον γυναικείο κλασσικό αθλητισμό καθώς και τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη και το Ίδρυμα Λεβέντη για την πολύχρονη προσφορά τους στο στίβο.  Βραβεύτηκαν επίσης, 29 αθλητές και αθλήτριες και 11 προπονητές. Το Βραβείο «Ευ Αγωνίζεσθαι» απένειμε η Πρέσβυς για το Ευ Αγωνίζεσθαι κα Κατερίνα Παναγοπούλου στους πρωταθλητές των αποστάσεων, Μιχάλη Γελασάκη και Αντώνη Παπαντώνη.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμη η αθλητική ηγεσία της χώρας μας με επικεφαλής τον υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, τον γενικό γραμματέα  Αθλητισμού  κ.  Σταύρο  Δουβή,  τον πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Σπύρο Καπράλο, τον πρόεδρο της ΔΟΑ και αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Πεκίνο κ. Ισίδωρο Κούβελο και τον επίτιμο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Γιώργο Κατσιμπάρδη. Επίσης, τιμήθηκαν παλαιότεροι αθλητές και προπονητές, αλλά και τα σωματεία και σχολεία ΓΣ Γλυφάδας, Σύλλογος “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ” και το Αθλητικό Σχολείο Ιωαννίνων.

 . 

 . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *