Βράβευση Προέδρου από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή


Παρασκευή 1 Ιουλίου, 2011

Βράβευση Προέδρου από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΓ “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” και Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την Ανοχή, τον Αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι», κα Κατερίνα Παναγοπούλου, προτάθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή,  ως η μοναδική υποψήφια από την Ελλάδα για τη συμμετοχή στη διεκδίκηση των βραβείων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «WOMEN AND SPORT AWARDS 2011».

Τα βραβεία αυτά απονέμονται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, κάθε χρόνο, σε επιλεγμένες γυναικείες προσωπικότητες των πέντε ηπείρων, που έχουν να παρουσιάσουν αξιόλογο έργο στην προώθηση του γυναικείου αθλητισμού στη χώρα τους.

Η κα Παναγοπούλου κατέκτησε το τρίτο Ευρωπαϊκό Βραβείο για το έτος 2011 και τίθεται αυτόματα, εκ νέου υποψήφια, για τη διεκδίκηση ανώτερης θέσης παγκοσμίως, στα επόμενα βραβεία του 2012.

Η επιστολή της κας Anita L. Defrantz, Προέδρου της Επιτροπής, “Woman & Sport Comission” της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικης Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο, με την οποία ανακοινώνει, ότι η κα Κατερίνα Παναγοπούλου κατέκτησε το τρίτο Ευρωπαϊκό Βραβείο “WOMAN & SPORT AWARD 2011”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *