Χορευτικό δείπνο για τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου


Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 2007

Χορευτικό δείπνο για τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου

Η   Εθνική  Πρέσβυς  της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό,   την   Ανοχή   και   το   Ευ  Αγωνίζεσθαι  και  Πρόεδρος    του  Πανελληνίου  Αθλητικού  Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», κα Κατερίνα Παναγοπούλου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στην προσπάθεια επίτευξης των σκοπών του σωματείου, διοργάνωσαν, στις 12 Δεκεμβρίου 2007, Χριστουγεννιάτικο Μουσικό – Χορευτικό δείπνο, στο Ecali Club, για τα μέλη και τους φίλους του.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την Κατασκευή και τον Εξοπλισμό του Κέντρου Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», μέσα στον ευρύτερο χώρο του Νοσοκομείου  Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Το Σωματείο μας στην προσπάθεια προώθησης του αθλητισμού, ως τρόπου ζωής για τους νέους, δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τον υψηλό αριθμό θανάτων  στη χώρα μας, (30-40 παιδιά ετησίως), λόγω του μη έγκαιρου προληπτικού ελέγχου υγείας των μελλοντικών νέων αθλητών. Γι’ αυτό το λόγο πήραμε την πρωτοβουλία για την προσφορά ενός Κέντρου Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών.

Το μουσικό καλωσόρισμα της εκδήλωσης έκανε η Φωτεινή Δάρρα προσφερόμενη αφιλοκερδώς για τους σκοπούς του Σωματείου, όπως επίσης και ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έκανε τον συντονισμό.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ και χορηγοί  της εκδήλωσης  ήταν η Εθνική Τράπεζα, η EFG  EUROBANK, και η WIND.

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *