Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στα Ανώγεια Νομού Ρεθύμνου, Κρήτη


Κυριακή 1 Νοεμβρίου, 2009

Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στα Ανώγεια Νομού Ρεθύμνου, Κρήτη

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009, παρουσία της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 που χρηματοδότησε το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ.), στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί, στα Ανώγεια, του Νομού Ρεθύμνου στην Κρήτη.

Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από την Αντιπρόεδρο του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα, κα Δέσποινα Τζαβέλλα, τον Πρόεδρο του Ι.ΜΕ.ΠΟ., κο Αλέξανδρο Ζαβό και από τον Δήμαρχο Ανωγείων κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη ο οποίος ευχαρίστησε θερμά και τους δύο φορείς για την πρωτοβουλία τους.

Στην περιοχή των Ανωγείων υπάρχει σημαντική κοινότητα Αφγανών οικονομικών μεταναστών οι οποίοι φιλοξενούνται από το Δήμαρχο Ανωγείων.  Οι οικονομικοί μετανάστες εργάζονται στην γύρω περιοχή και τα παιδιά τους παρακολουθούν ελληνικό σχολείο.  Με αφορμή τα εγκαίνια του ποδοσφαιρικού γηπέδου, ο επικεφαλής των Αφγανών μεταναστών ευχαρίστησε θερμά τους δύο φορείς για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία και δήλωσε ότι με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα τόσο στα παιδιά τους όσο και στους ίδιους να αθλούνται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *