Μουσική Βραδιά με την Φωτεινή Δάρρα


Δευτέρα 1 Μαρτίου, 2010

Μουσική Βραδιά με την Φωτεινή Δάρρα

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” και ο Αθλητικός Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ διοργάνωσαν μουσική βραδιά, με την Φωτεινή Δάρρα, σε τραγούδια των OSCAR, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η Φωτεινή Δάρρα μάγεψε με την αισθαντική φωνή της και την αέρινη παρουσία της όσους παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του «ΘΕΑΤΡΟΝ», όπου ερμήνευσε με μοναδικό συναίσθημα πολλά γνωστά τραγούδια των Oscar, μεταφέροντας τη συγκίνηση της μουσικής σε συνδυασμό με την κινηματογραφική εικόνα.  Είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει σε μία παράσταση ορισμένα από τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν για τη μεγάλη οθόνη. Την επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης.

Η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, σε διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, πλαισίωσε με τη γνωστή της μουσική αρτιότητα τη Φωτεινή Δάρρα ενώ παράλληλα, η 80μελής Χορωδία Μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα χάρισε μια νεανική νότα στη μουσική αυτή βραδιά.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την ευκαιρία των 30 χρόνων από την ίδρυση του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και τα έσοδα διατέθηκαν για το Κέντρο Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», που έχει αναλάβει να κατασκευάσει και να εξοπλίσει στον ευρύτερο χώρο του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΝΕΤ 105,8

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *