Χριστουγεννιάτικο cocktail του Σωματείου


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, 2010

Χριστουγεννιάτικο cocktail του Σωματείου

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», προσκάλεσαν τα μέλη του Σωματείου σε Χριστουγεννιάτικο cocktail, στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συναντηθούν όλα τα μέλη, στις παραμονές του καινούριου χρόνου, και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για τις προοπτικές του Σωματείου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ενημέρωσε τα μέλη λεπτομερώς για το Κέντρο Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»  που θα κατασκευασθεί, με πρωτοβουλία του Σωματείου, εντός του Νοσοκομείου Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ». Όπως επεσήμανε η Πρόεδρος, η προσπάθεια αυτή του Σωματείου έχει την απόλυτη συμπαράσταση και στήριξη της Πολιτείας, της Κοινωνίας, των φίλων του Σωματείου, των τεχνικών συμβούλων, άριστων επιστημόνων, που εργάζονται αφιλοκερδώς, των Χορηγών του ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και της Εθνικής Τράπεζας, ως Μεγάλου Χορηγού.  Όλοι οι παραπάνω είναι αρωγοί στις αξιόλογες προσπάθειες που καταβάλλει το Σωματείο για την πραγματοποίηση των σκοπών του, που είναι το κοινωνικό έργο και η προώθηση των αθλητικών ιδεωδών της χώρας μας.

Επίσης, η Πρόεδρος κα Παναγοπούλου ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα μέλη για την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διεύρυνση του Καταστατικού σκοπού του Σωματείου με ένα ακόμη άρθρο που θα συμπεριληφθεί και θα αποβλέπει στην δυνατότητα του Σωματείου, να προσφέρει εκτός του αθλητικού έργου και φιλανθρωπική, οικονομική αρωγή σε φορείς και άτομα πουν ανάγκη για τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα κ.α.

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *