Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Παραρτήματος Πάτρας


Παρασκευή 4 Μαρτίου, 2011

Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Παραρτήματος Πάτρας

Η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», κυρία Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, η Συντονίστρια του Παραρτήματος Πάτρας, κυρία Ασπασία Ρηγοπούλου και τα μέλη του Παραρτήματος διοργάνωσαν μια βραδιά, με την Φωτεινή Δάρρα, σε τραγούδια των OSCAR, την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο music and theater «ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ», στην Πάτρα.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, μάγεψε με την αισθαντική φωνή της, όσους παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της «ΑΚΤΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ», όπου ερμήνευσε με μοναδικό συναίσθημα πολλά γνωστά τραγούδια βραβευμένα με Oscar, αφήνοντας έναν χολυγουντιανό αέρα να φυσήξει στην αίθουσα. Η Φωτεινή Δάρρα συμμετείχε στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου και συγκεκριμένα για την ανέγερση του Α’ Κέντρου Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», που έχει αναλάβει να κατασκευάσει και να εξοπλίσει στον ευρύτερο χώρο του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *