Τακτική Γενική Συνέλευση – Κοπή Πίτας


Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2011

Τακτική Γενική Συνέλευση – Κοπή Πίτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Καλούμε τα Τακτικά Μέλη του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στην Τακτική Γενική Συνέλευση, την 16η Μαρτίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:30, στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαιρίσεως  Αθηνών, οδός Βασιλίσσης Όλγας 2,  Αθήνα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Τροποποίηση Άρθρων Καταστατικού
2. Εκλογή Προεδρείου Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
4. Απολογισμός Πεπραγμένων του Σωματείου του έτους 2010
5. Οικονομικός Απολογισμός Χρήσεως 2010 και έγκριση Προϋπολογισμού του έτους 2011
6. Ανάγνωση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
7. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
8. Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση ορίζεται για την 23η Μαρτίου 2011, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διατάξεως.

Σημειώσεις :
Α. Ταμειακώς ενήμερο μέλος θεωρείται εκείνο, το οποίο έχει εξοφλήσει τουλάχιστον τις οικονομικές  του υποχρεώσεις του Α’ εξαμήνου 2011.
Η ετήσια συνδρομή είναι € 150,00 και η εξάμηνη € 75,00.
Τα μέλη μπορούν να τακτοποιούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, είτε με ονομαστική κατάθεση στο λογαριασμό της Τραπέζης Πειραιώς 5051-009795-466 ή πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Β. Κάθε «μέλος  που μετέχει στη Γενική Συνέλευση, δύναται να εκπροσωπεί με έγγραφη εξουσιοδότηση και ένα μόνο άλλο μέλος, το οποίο δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως».  Το μέλος που μετέχει στη Γενική Συνέλευση και το μέλος που το εξουσιοδοτεί, πρέπει να είναι ταμειακώς ενήμερα.

Γ. Όσα  μέλη  του  Σωματείου  θέλουν  να λάβουν μέρος για να εκλεγούν, είτε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να είναι  τακτικά  μέλη,   ταμειακώς  ενήμερα,     να  έχουν  εξοφλήσει το Α’ εξάμηνο του 2011,  καθώς  και  να  αποστείλουν  σύντομο  βιογραφικό  σημείωμα  στα  γραφεία  του  Σωματείου,  Π.Α.Σ.Γ.  «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»,  Γράμμου  12,   Βούλα  16673,  στο  email: kalipa@otenet.gr ή στο φαξ 210 683 4385.
Οι  υποψηφιότητες  πρέπει  να  κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011.

Δ.  Το Καταστατικό του Σωματείου, σχετικό άρθρο 9, ορίζει ως Όργανα Διοικήσεως και Ελέγχου του Σωματείου:
α) 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο
β) 3μελή Εξελεγκτική Επιτροπή

Στα ψηφοδέλτια θα αναφέρονται όλες οι υποψήφιες που θα υποβάλλουν την αίτηση χωριστά για το Διοικητικό Συμβούλιο και χωριστά για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Θα ψηφιστούν με σταυρό, έως 9 υποψήφιες για το Διοικητικό Συμβούλιο και έως 3 για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Ε*. Παρακαλούνται τα μέλη του Σωματείου των παραρτημάτων Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ηρακλείου Κρήτης, τα οποία δεν θα συμμετέχουν στις εκλογές,  λόγω κωλύματος και εφόσον είναι ταμειακώς εντάξει, να παραδώσουν τις εξουσιοδοτήσεις τους στις Συντονίστριες των Διοικουσών Επιτροπών, οι οποίες και θα τις παραδώσουν με τη σειρά τους στη Γραμματέα του Σωματείου κα  Εύη Σαντά, τουλάχιστον, 5 μέρες νωρίτερα από την ημέρα των εκλογών.

Θεσσαλονίκη: κα Νάντια Τακά 2310 268 308 γραφεία Π.Α.Σ.Γ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», Καρόλου Ντηλ 6
Πάτρα: κα Ασπασία Ρηγοπούλου,  6932 438084
Hράκλειο Κρήτης: κα Μαρία Αντωνακάκη, 6932 730412

Η άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, θα εξυπηρετήσει στο να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη απαρτία για την διεκπεραίωση των αρχαιρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *