Δελτίο Τύπου – Παράρτημα Πιερίας


Το Π.Α.Σ.Γ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ – παράρτημα Πιερίας με συντονίστρια την κυρία Εύα Πατέρα διοργάνωσε στις 18 Ιουλίου 2018 στο ξενοδοχείο Litohoro Olympus Resort Villas & Spa “Δείπνο στη Γή των Μουσών” με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια βραδιά αλληλεγγύης και προσφοράς και όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό σωματείο “Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης”. Η εκδήλωση περιελάμβανε την βράβευση της Ολυμπιονίκου Κατερίνας Νικολαίδου, από την Πρόεδρο του σωματείου κυρία Κατερίνα ίνα Παναγοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Επίτιμη Πρόεδρος του σωματείου κυρία Αγάπη Πολίτη Βαρδινογιάννη, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ κυρία Έμη Λιβανίου, η Δημοσιογράφος κυρία Μάγδα Λιβέρη, η συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης κυρία Κούλα Γιαννακίδου και μέλη του παραρτήματος, η Πρόεδρος του σωματέιου Μ.ΑΖ.Ι., κυρία Αλεξάνδρα Γωγούση καθώς και πλήθος κόσμου.

Προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος που επιμεληθηκε την μουσική επένδυση και ο dj της καρδιάς μας Νίκος Σεϊτανίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *