Μητροπολιτικό Κολλέγιο – Υποτροφίες σε Ολυμπιονίκες


Πέμπτη 11 Ιουλίου, 2013

Μητροπολιτικό Κολλέγιο – Υποτροφίες σε Ολυμπιονίκες

Με κεντρικό τίτλο “Επενδύουμε στη Γνώση, Επενδύουμε στους Νέους, Επενδύουμε στο Μέλλον” πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση που διοργάνωσε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στις 11 Ιουλίου 2013, στους χώρου του Κολλεγίου.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν δύο από τους πλέον αξιόλογους εκπροσώπους του επιχειρηματικού και πανεπιστημιακού χώρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita AE κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος και ο καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας κ. Βασίλης Καραποστόλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και θέτοντας στο επίκεντρό του τον άνθρωπο και ειδικά τους νέους, προσέφερε δέκα υποτροφίες πλήρους φοίτησης, στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “Καλλιπάτειρα”, στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στη μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας, Γεωργία Πιέρου η οποία επιλέχθηκε από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος λόγω των άριστων επιδόσεών της.

Τις υποτροφίες παρέλαβαν η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Σωματείου “Καλλιπάτειρα” κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία παρέδωσε τις δύο υποτροφίες στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Δημοσθένη Ταμπάκο, εγκαινιάζοντας το Πρωτόκολλο συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *