Χορηγία της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης


Δευτέρα 22 Μαΐου, 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Αξιότιμε κύριε Διαθεσόπουλε,

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα των Ελλήνων αθλητριών και κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αποφάσισε να συνδράμει στο διαρκή αγώνα τους και να ενισχύσει οικονομικά μια ομάδα εξ αυτών.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε, λοιπόν, ότι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και ο οίκος μόδας Oscar de la Renta, σε πράξη αλληλεγγύης, συνδιοργάνωσαν εκδήλωση, επίδειξης μόδας, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, αποφάσισε τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης που ανέρχονται στο ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ (€6.000), να διατεθούν για την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη τον Ιούνιο του 2017.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσπάθειες των αθλητριών, οι οποίες με πείσμα και ισχυρή θέληση έχουν πετύχει τους στόχους τους και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον το οποίο διαγράφεται λαμπρό.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ.
Ιωάννα Καρυοφύλλη, Γεν. Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *