Επίδειξη Μόδας της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, 2011

Επίδειξη Μόδας της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου

Tο παράρτημα του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε εκδήλωση, σε συνεργασία με τη Βoutique STYLE FAX, ιδιοκτησίας κας Άννας Καψάλη, προς τιμήν της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και πραγματοποιεί την πρώτη ατομική της παρουσίαση στην Ελλάδα.

Η πρωτότυπη εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο LOFT του NOESIS, όπου η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε την δουλειά της, στο πρώτο της exclusive event στην Ελλάδα.

Την  ιδιαίτερη παρουσίαση της νέας collection ακολούθησε fashion dinner επιλεγμένο από τον βραβευμένο σεφ κ. Χριστόφορο Πέσκια ειδικά για την περίσταση .

Σημαντικό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν η έκθεση με τις παλαιότερες δημιουργίες της σχεδιάστριας . Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα prints  και τα graphics  της Μαίρης Κατράντζου που την έκαναν διάσημη διεθνώς .

Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκε για την στήριξη του έργου του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Το concept και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η εταιρεία Tsakalou Pr, το μακιγιάζ έκαναν οι έμπειροι make up artists της LANCOME και το hair styling ο Δημήτρης Γιαννέτος με προϊόντα L OREAL και την λακ ELNETT.

Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια, κα Μαίρη Κατράντζου, με την συντονίστρια Θεσσαλονίκης, κα Νάντια Τακά και μέλη του παραρτήματος Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *