Ολυμπιακή Εκεχειρία – Απονομή τιμητικών διακρίσεων από την Πρόεδρο της Καλλιπάτειρας


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, 2013

Ολυμπιακή Εκεχειρία – Απονομή τιμητικών διακρίσεων από την Πρόεδρο της Καλλιπάτειρας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη, η απονομή των βραβείων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού βίντεο με θέμα “Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό”.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Καθηγητής Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Υπουργείο Παιδείας για την προώθηση θεμάτων ίσων ευκαιριών, κοινωνικής ένταξης και σεβασμού της διαφορετικότητας.

Στη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις σε βίντεο και παρουσιάσεις, όπου τα παιδιά παρέθεταν τους τρόπους που αντιλαμβάνονται τις αξίες της διαφορετικότητας, της κοινωνικής ένταξης και της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών.

Τιμητικές διακρίσεις παρέδωσαν επίσης η Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο κ. Διονύσης Γάγγας, Διευθυντής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ελλάδος για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, η κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, η κα. Ινώ Μενεγάκη, ηθοποιός και Πρωθιέρεια στην τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2010, καθώς και Ολυμπιονίκες – μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *