ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Η Ελλάδα μέσα μας”


Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Η Ελλάδα μέσα μας”

Το Grand Hotel Palace με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 ετών λειτουργίας του και σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκδήλωση, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014.

Στην εκδήλωση, επίσημος ομιλητής ήταν ο Νευρολόγος Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, Δρ. Θάνος Ασκητής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Πώς επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις η σύγχρονη οικονομική κατάσταση».

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της, η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, ανακοίνωσε τη σημαντική πρωτοβουλία πραγματοποίησης, σε εθνικό επίπεδο, προγράμματος συναντήσεων και δημιουργίας κοινού πλαισίου δράσης, των φορέων της Κοινωνίας και των Ενεργών Πολιτών, με την ονομασία «Η Ελλάδα μέσα μας».

Επίσης, τόνισε την ανάγκη δραστηριοποίησης των κοινωνικών δυνάμεων της χώρας, ώστε, να προστατευθεί κάθε πολύτιμος φορέας προσφοράς, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία.  Στόχος, ο συντονισμός, η συνεννόηση και η συνεργασία όλων των Κοινωνικών φορέων για τον σχηματισμό μιας μεγάλης συμμαχίας, που θα ωφελήσει την κοινωνία.

Το καλλιτεχνικό μέρος κάλυψαν με απόλυτη επιτυχία ο χαρισματικός καλλιτέχνης Τάκης Ζαχαράτος και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Τα έσοδα θα διατεθούν από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε βρέφη και ηλικιωμένους απόρων οικογενειών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, στηρίζοντας αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κα Καλυψώ Γούλα, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Νίκος Πέντζος, ο Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, κ. Νίκος Τσαβδάρογλου, οι Ολυμπιονίκες, Τασούλα Κελεσίδου και Κώστας Τριγκώνης, οι ιδιοκτήτες του GRAND HOTEL PALACE Παναγιώτης Ζελελίδης και Πόλυ Δεδέογλου, καθώς και επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας, αλλά και μέλη του Σωματείου που ταξίδεψαν από την Αθήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *