Απογευματινό τσάι και επιδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta


Δευτέρα 4 Μαΐου, 2015

Απογευματινό τσάι και επιδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta

Tο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», διοργάνωσε  απογευματινό τσάι με επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta, για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στο ξενοδοχείο Astir Westin.   Τα μέλη και οι φίλοι του  Σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κολεξιόν Spring 2015.

  

Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος της Καλλιπάτειρας «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε:  « Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, σε όλο το χρονικό βάθος της διαδρομής του στην κοινωνία, πάντα χωρίς κρατική χρηματοδότηση, έχει παράξει έργο ορατό και πολύτιμο.  Για τους νέους μας, για τις Ολυμπιακές Αξίες, για την κοινωνία.  Ο τρόπος να βρίσκουμε αυτούς τους απαραίτητους για την δράση μας πόρους, ήταν πάντα η συνδρομή των μελών και των φίλων μας, μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.

Σήμερα, ο αγαπημένος μας οίκος OSCAR DE LA RENTA, ο οποίος εξακολουθεί να διαπνέεται από τις αξίες του ιδρυτή του, μας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψουμε μια επίδειξη μόδας, σε επίδειξη υψηλής κοινωνικής ευθύνης. »

    

Στην εκδήλωση, η ομορφιά των ρούχων και των σωμάτων, συνδυάστηκε με την υπέροχη φωνή της αγαπημένης, κορυφαίας ερμηνεύτριας Ηρώ Σαία, η οποία προσφέρθηκε, εθελοντικά, να στηρίξει το Σωματείο με τις εξαίσιες ερμηνείες της.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες, Oscar de la Renta, A. Ισμαήλος Α.Ε.,  κοσμήματα Eleni Petropoulou, ωρολογοποιία IWC, Medical Anti-Aging Center και λουλούδια Pavlos Roussiakis.

  

Την κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου κατέκλυσε πλήθος κόσμου, μελών και φίλων του Σωματείου.  Μεταξύ αυτών σύσσωμος ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη, η Αντιπρόεδρος, Εύη Μωραϊτίδου καθώς και η Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Ευρώπης, κα Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *