Δελτίο Τύπου εκδήλωσης στην Άρτα – Παράδοση Χρηματικού Ποσού στο Σύλλογο Αγκαλιά


Πέμπτη 20 Απριλίου, 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΚΑΛΙΑ

Τα μέλη του Παραρτήματος Ηπείρου, του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, έστειλαν μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας λίγες μέρες πριν το Πάσχα, στο δρόμο που έχει χαράξει το Σωματείο και η Πρόεδρός του κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, στηρίζοντας  το  σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Αγκαλιά» στην Άρτα.

Τη  Μ. Τετάρτη η Συντονίστρια του Παραρτήματος κυρία  Κατερίνα Μπότσιου παρέδωσε στον πρόεδρο του Συλλόγου Αγκαλιά κύριο Αλέξανδρο Γεωργοδήμο, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο  συνέλλεξαν τα μέλη, μέσα, από την εθελοντική τους δράση  και θα διατεθεί για τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία. Μια δομή, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην περιοχή της Άρτας και που με τη  λειτουργία της, θα συμβάλλει στη  βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, που χρήζουν υποστηρικτικών  υπηρεσιών και στη  πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού.

Είχε προηγηθεί μια όμορφη εκδήλωση στην Άρτα την 1η Απριλίου, στην  οποία τα μέλη της ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ, αλλά και πολίτες, που στηρίζουν το έργο του Σωματείου, έδωσαν το παρόν, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες του Συλλόγου Αγκαλιά.

Στην παράδοση του χρηματικού ποσού παρευρέθηκαν μέλη της ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ, καθώς  και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Αγκαλιά, όπως, η Αντιπρόεδρος κυρία Άννα Κουτρούμπα και το μέλος κύριος Χρήστος Γεώργος, που μαζί με τον πρόεδρο επεφύλαξαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την πράξη προσφοράς.

Η Συντονίστρια του Παραρτήματος Ηπείρου κυρία Κατερίνα Μποτσιου και τα μέλη δεσμεύτηκαν,  για μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία, πάντα, με τη στήριξη και την αρωγή της  προέδρου κυρίας  Κατερίνας Παναγοπούλου, Εθνικής  πρέσβεως  της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα αγκαλιάζει κάθε μας προσπάθεια.

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *