Συναυλία Αλληλεγγύης – Δήμος Νέας Σμύρνης 


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, 2014

Συναυλία Αλληλεγγύης – Δήμος Νέας Σμύρνης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ  ΣΜΥΡΝΗΣ.
Ο Πασχάλης  Τόνιος Τραγουδάει τα ‘Λαϊκότροπα’ του Μίκη Θεοδωράκη
Στηρίζουν και συνδράμουν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», η Εκκλησία και τα σχολεία της Πόλης μας.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρτάκης και Εθνικής Στέγης. Μια ξεχωριστή συναυλία-εκδήλωση για την ενίσχυση των σκοπών του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με την πρωτοβουλία αυτή, ο Δήμος θέλει να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, καλώντας τους να συμμετέχουν και να συνδράμουν στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε δημότες που αντιμετωπίζουν καθημερινά το «Γολγοθά» της επιβίωσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και με μοναδικό «εισιτήριο» τα συσκευασμένα τρόφιμα, οι πολίτες της Νέας Σμύρνης, αλλά και όσοι παραβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερα όμορφη μουσική βραδιά από τον Πασχάλη Τόνιο και τους συνεργάτες του, με αγαπημένους παρευρισκόμενους Ολυμπιονίκες ,πρωταθλητές και παράγοντες προσωπικότητες αθλητικών σωματείων, έτσι ώστε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αρετή της αλληλεγγύης επαναπροσδιορίζει τις ανθρώπινες σχέσεις.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
Α Σ  Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε  Ο Λ Ο Ι  Ε Κ Ε Ι !!
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *