Παράδοση δωρεάς-εξοπλισμού στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Τη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, παρευρέθηκαν η συντονίστρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Π.Α.Σ.Γ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, κ. Κούλα Γιαννακίδου και άλλα μέλη του Σωματείου για την παράδοση της δωρεάς υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης που είχε διεξαχθεί με πρωτοβουλία της Προέδρου του Σωματείου, κ. Κατερίνας Παναγοπούλου στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιουνίου 2023.

Η δωρεά αφορούσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό με στόχο την αναβάθμιση του περιβάλλοντος του νοσοκομείου για να είναι πιο ασφαλές και φιλικό προς τους ασθενείς και για να να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας και της παροχής φροντίδας.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, κ. Νίκου Κριθαρίδη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Παραϊατρικών Επαγγελμάτων, κ. Νίκης Θεοδωροπούλου.

Εκ μέρους του Παραρτήματος του Σωματείου Π.Α.Σ.Γ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, παρευρέθηκαν οι κυρίες, Φένια Καρακώστα, Μαριαντίνα Ιερισιώτου, Βασιλική Γκουντσίδου και Πόλυ Δεδέογλου. Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας Novalis, κ. Μαργαρίτα Γώγου και κ. Έλενα Παλαμήδου.