Τιμητική Διάκριση της Προέδρου


 Σαββάτο 16 Απριλίου, 2011

Τιμητική Διάκριση της Προέδρου

ΒΑΛΕ 3ΠΟΝΤΟ στην ΠΡΟΛΗΨΗ

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διοργάνωσαν αγώνα μπάσκετ των βετεράνων καλαθοσφαιριστριών, με ΣΤΟΧΟ τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης, το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Κιλκίς και ώρα 18:00.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης και ο βετεράνος διαιτητής κ. Κορομηλάς.

Το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης ήταν η Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία τιμήθηκε από τον Υπουργό Υγείας σε αναγνώριση της μεγάλης της προσφοράς και ουσιαστικής συμβολής της, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον αθλητικό τομέα, όπως επίσης και για την έντονη και ουσιαστική δραστηριότητά της στο Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

                              

Οι ομάδες των βετεράνων καλαθοσφαιριστριών, η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ο διοργανωτής της εκδήλωσης και Πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών,  κος Σάκης Τζαλαλής και παράγοντες της εκδήλωσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *