Επίδειξη Μόδας Μ MISSONI


Δευτέρα 11 Απριλίου, 2011

Επίδειξη Μόδας Μ MISSONI

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα κ. Ιωάννης Φ. Δούκας και η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κ. Κατερίνα Παναγοπούλου προσκάλεσαν μέλη και φίλους σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, την Δευτέρα 11 Απριλίου 2011.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλει το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», για τη δημιουργία του Α’ Κέντρου Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών στον ευρύτερο χώρο του Νοσοκομείου Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος κ. Μάγδα Τσέγκου ενώ η κ. Αννίτα Ναθαναήλ ανέλαβε να παρουσιάσει την κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2011 του Οίκου M MISSONI. Οι δημιουργίες της κολεξιόν, με διάθεση ρομαντική και έντονη νοσταλγία για τα 70’s, ενθουσίασαν με τους εξαίσιους χρωματικούς συνδυασμούς και τα αέρινα υφάσματα.

Η κα Ελένη Δούκα-Πατέρα και η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, στους χαιρετισμούς τους, εστίασαν στην ιδιαίτερη αξία που έχει η προσφορά και η συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας με πράξεις απλές αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές, όπως η παρουσία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η κυρία Ανίτα Ναθαναήλ, η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου και η κυρία Νένη Δούκα
Τα μέλη του ΔΣ της Καλλιπάτειρας, κυρία Δέσποινα Τζαβέλλα, κυρία Ειρήνη Νταϊφά, κυρία Μάιρα Τσαβλίρη και κυρία Κέλλυ Ξυνή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *