Βράβευση Πρόεδρου κας Κατερίνας Παναγοπούλου


Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 2013

Βράβευση Πρόεδρου κας Κατερίνας Παναγοπούλου

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε 4 ιδιαίτερα σημαντικές Ημερίδες αφιερωμένες στους τομείς του Πολιτισμού, της Απασχόλησης, του Αθλητισμού και Εθελοντισμού καθώς και της Αλληλεγγύης στα πλαίσια του Forum “Money Show” το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο “Hilton”.

Τη δεύτερη ημέρα του Συνεδριακού κύκλου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τιμητικές διακρίσεις ιδιαίτερα σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου του Αθλητισμού, του  Εθελοντισμού αλλά και του Πολιτισμού.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρέδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».  Η κα Παναγοπούλου τιμήθηκε για την μεγάλη της προσφορά στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε δήλωσή του τόνισε «Το φετινό έτος κλείνει με την παρουσίαση τεσσάρων ιδιαίτερα σημαντικών ημερίδων με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Πολιτισμό, την Απασχόληση, τον Εθελοντισμό, την Αλληλεγγύη και τον Αθλητισμό που αποτελούν πυλώνες της καθημερινής μας ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *