Παρουσίαση βιβλίου “Οι κορυφές μέσα μας” από την Πρόεδρο της Καλλιπάτειρας


Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, 2013

Παρουσίαση βιβλίου “Οι κορυφές μέσα μας” από την Πρόεδρο της Καλλιπάτειρας

Με μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του παιδαγωγού-πρωταθλητή της σκοποβολής και Βαλκανιονίκη του ακοντισμού και συγγραφέα Νίκου Μιχαλόπουλου το βράδυ της προπαραμονής Χριστουγέννων, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου των εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ στο κέντρο της Αθήνας.  Ο τίτλος του βιβλίου «Οι κορυφές μέσα μας».

 . 

Το βιβλίο προλόγισε η κα Κατερίνα Παναγοπούλου Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι & Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα, με έναν τρόπο ουσιαστικό και συναισθηματικό ταυτόχρονα πάνω στις αξίες ζωής που αγγίζει το βιβλίο και τις ανάγκες των ανθρώπων του σήμερα, που το κάνει πιο επίκαιρο και δυνατό από ποτέ.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο κ. Αλέξης Κωστάλας σε συνοδεία πιάνου του σολίστα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κ.Πάνου Μαλανδρή σε μια σύνθεση του ίδιου ειδικά για την βραδιά.

Τη βραδιά συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος.

«Οι κορυφές μέσα μας» θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα ή η εξιστόρηση μιας προσωπικής εμπειρίας. Θα μπορούσε να είναι η αφήγηση μιας πραγματικής ιστορίας. Όμως, πάνω απ’ όλα είναι ένα βιβλίο θετικής σκέψης και ώθησης με 18 ακόμα ιστορίες.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους: ο κ. Αντώνης Αντωνόπουλος, αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ., Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ο κ. Γιάννης Μαμουζέλος, ο Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου κ. Παντελής Βλασόπουλος, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, η κα Βίκυ Δράκου, Πρόεδρος της Παναθηναϊκης, πλήθος κόσμου και φυσικά η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του ακοντισμού κ. Άννα Βερούλη, σύζυγος του συγγραφέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *