Υποστήριξη Νέων Αθλητών και Αθλητριών


Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, 2014

Υποστήριξη Νέων Αθλητών και Αθλητριών

Απόστολος Πεσίνης (προπονητής ενόργανης γυμναστικής), Μιχάλης Παπαβασιλείου (Αθλητής Τοξοβολίας), Πέτρος Γαλακτόπουλος (μέλος ΔΣ ΣΕΟ, Πρόεδρος ΟΑΚΑ), Ιωάννης Πατλάκας (8ος Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης), Αργυρώ Αφράτη (Αθλήτρια Γυμναστικης), Ευαγγελία Πλυτά (Αθλήτρια Γυμναστικής), Κωνσταντίνος Τρυγκώνης (8ος Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας), Σοφία Μπεκατώρου (χρυσή Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας) , Μαρία Κυριλλοπούλου (Γενική Γραμματέας Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας), Δέσποινα Στεφανουδάκη (Αθλήτρια Ιστιοπλοΐας) Ραφαηλίνα Κλωναρίδου (Αθλήτρια Ιστιοπλοΐας), Μαρία Τσολάνη (Αθλήτρια Τζούντο), Ευμορφία Ντόνα (7η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής), Μαρία Καραγιαννοπούλου (5η Ολυμπιονίκης Τζούντο, Κατερίνα Παναγοπούλου (Πρόεδρος του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι), Μαρία Γκορίτσα (μέλος ΔΣ του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»)

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, στα πλαίσια της σύμπραξής τους για κοινές δράσεις με σκοπό τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, τον περασμένο Ιούνιο, εκπόνησαν το πρόγραμμα στήριξης νέων αθλητριών και αθλητών.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 σε μια σεμνή τελετή στο ΟΑΚΑ, προσφέρθηκε από την πρόεδρο του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και Πρέσβυ της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, κα Κατερίνα Παναγοπούλου, το ποσό τω 5.100 ευρώ σε νέες αθλήτριες και αθλητές ως οδοιπορικά για την προετοιμασία τους εν όψει των επικείμενων διεθνών αγώνων όπου πρόκειται να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας. Οι αθλητές που επιλέχτηκαν τον περασμένο Ιούνιο όποτε και τους προσφέρθηκε η πρώτη δόση των οδοιπορικών είναι οι αθλήτριες Δέσποινα Στεφανουδάκη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου της Ιστιοπλοΐας, Βάλια Πλυτά, Αργυρώ Αφράτη της Γυμναστικής, Μαρία Τσολάνη του Τζούντο και ο αθλητής Μιχαήλ Παπαβασιλείου της Τοξοβολίας.

Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», κα Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ και Ολυμπιονίκης, κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος

Ως χώρος, επιλέχτηκε συμβολικά το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς προσωπικός στόχος του κάθε αθλητή αποτελεί η πρόκριση, η συμμετοχή και ει δυνατόν η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η υποδοχή των αθλητών έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΟΑΚΑ, μέλος του ΣΕΟ και δις ολυμπιονίκη της πάλης κ. Πέτρου Γαλακτόπουλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Γενική Γραμματέας του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και Αντιπρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη, η ταμίας του Σωματείου κα Βαρβάρα Τζάκου και το μέλος του ΔΣ και Νομική Σύμβουλος, κα Μαρία Γκορίτσα, ο πρόεδρος του ΣΕΟ, κ. Δημοσθένης Ταμπάκος, οι ολυμπιονίκες κκ. Ευμορφία Ντόνα, Μαρία Καραγιαννοπούλου, Σοφία Μπεκατώρου, Ιωάννης Πατλάκας και ο Κώστας Τρυγκώνης. Ακόμα, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κκ. Πέτρος Συναδινός και Μαρία Κυριλλοπούλου, προπονητές και γονείς των αθλητών καθώς και όλοι οι τιμώμενοι αθλητές. Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Χρυσός Ολυμπιονίκης, κ. Δημοσθένης Ταμπάκος, η Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», κα Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ και Ολυμπιονίκης, κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος
Βάλια Πλυτά (Αθλήτρια Γυμναστικής), Αργυρώ Αφράτη (Αθλήτρια Γυμναστικής), Μιχάλης Παπαβασιλείου (Αθλητής Τοξοβολίας), Δέσποινα Στεφανουδάκη (Αθλήτρια Ιστιοπλοΐας), Ραφαηλίνα Κλωναρίδου (Αθλήτρια Ιστιοπλοΐας), Μαρία Τσολάνη (Αθλήτρια Τζούντο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *