Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση – Κοπή πίτας


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, 2012

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση – Κοπή πίτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Καλούνται τα Τακτικά Μέλη του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την 8ηΦεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών, οδός Βασιλίσσης Όλγας 2, Αθήνα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Εκλογή Προεδρείου Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
  2. Απολογισμός Πεπραγμένων του Σωματείου κατά το έτος 2011.
  3. Οικονομικός Απολογισμός Χρήσεως 2011 και έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2012.
  4. Ανάγνωση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  5. Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση, που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση ορίζεται για την 15η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διατάξεως.

A. Ταμειακώς ενήμερο μέλος θεωρείται εκείνο, το οποίο έχει εξοφλήσει τουλάχιστον τις οικονομικές του υποχρεώσεις του Α’ Εξαμήνου 2012. Η ετήσια συνδρομή είναι € 150 και η εξάμηνη € 75.Σημειώσεις :

Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, είτε με ονομαστική κατάθεση στο λογαριασμό του Σωματείου: Τράπεζα Πειραιώς, αριθμός λογαριασμού: 5051-009795-466 ή πριν την έναρξη της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Β. Κάθε μέλος που μετέχει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, δύναται να εκπροσωπεί με έγγραφη εξουσιοδότηση και ένα μόνο άλλο μέλος, το οποίο, δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως. Το μέλος που μετέχει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και το μέλος που το εξουσιοδοτεί, πρέπει να είναι ταμειακώς ενήμερα.

Γ. Παρακαλούνται τα μέλη του Σωματείου των παραρτημάτων Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ηρακλείου Κρήτης, τα οποία, δεν θα συμμετέχουν στις εκλογές, λόγω κωλύματος και εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα, να παραδώσουν τις εξουσιοδοτήσεις τους στις Συντονίστριες των Διοικουσών Επιτροπών, οι οποίες και θα τις παραδώσουν με τη σειρά τους στη Γραμματέα του Σωματείου κα Εύη Σαντά, τουλάχιστον 5 μέρες νωρίτερα από την ημέρα της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Θεσσαλονίκη : κα Νάντια Τακά 2310 268 308

γραφεία Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», Καρόλου Ντηλ 6

Πάτρα : κα Ασπασία Ρηγοπούλου, 6932 438 084

Ηράκλειο Κρήτης : κα Μαρία Αντωνακάκη, 6932 730 412

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Σωματείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *