Τοποθετήθηκε στρώμα για άλμα εις ύψος στο γήπεδο της Πρέβεζας


Στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η επίσημη τελετή της τοποθέτησης του ειδικού στρώματος για το άθλημα του άλματος εις ύψος, χορηγία του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”, παράρτημα Ηπείρου (Πρέβεζας), που προήλθε από τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου χορευτικού δείπνου.

Ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια ήταν ξεχασμένο στη Πρέβεζα, θα μπορούν πλέον να γνωρίσουν τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το στίβο στη πόλη μας. Με ενέργειες του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», το Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» κοσμεί πλέον ένα ολοκαίνουργιο στρώμα για το άθλημα του άλματος εις ύψος. Το προηγούμενο στρώμα είχε καταστραφεί και η χρήση του εγκυμονούσε σοβαρότατο κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών του στίβου που γυμνάζονται στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα»

Σε μία σεμνή τελετή λοιπόν την Πέμπτη το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του στρώματος το οποίο αγοράστηκε από προσφορές που κατάφερε να συγκεντρώσει το Σωματείο.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου, Μάκης Ντίτσος, παρέδωσαν τιμητική πλακέτα και ανθοδέσμη στην εκπρόσωπο του σωματείου κα Κατερίνα Μπότσιου. Το “παρών” έδωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου κ.κ. Κατσιπανέλης και Αναγνώστου, καθώς και πλήθος μελών του σωματείου “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”.

πηγές: mypreveza.gratpreveza.gr

  

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *