Υποστήριξη Νέων Αθλητών και Αθλητριών


Τετάρτη 10 Ιουλίου, 2013

Υποστήριξη Νέων Αθλητών και Αθλητριών

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που υπέγραψαν στις 19 Μαρτίου 2013,για κοινές δράσεις, που θα μπορούσαν να συνοψιστούν σε μία κοινή συνισταμένη, για την προαγωγή του αθλητισμού και της υγείας στους κόλπους της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας. Αποφασίστηκε, λοιπόν, οι δύο φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με κεντρικό  μήνυμα το «Αγωνιζόμαστε μαζί, κερδίζουμε το μέλλον» και να ορίσουν κοινούς άξονες δράσεις.

Στα πλαίσια επίτευξης του παραπάνω στόχου, αποφάσισαν να στηρίξουν νέες ελληνίδες αθλήτριες και νέους έλληνες αθλητές που είναι μέλη των Εθνικών μας ομάδων, σε μια σεμνή τελετή την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013.

Πρώτη ενέργεια είναι η παροχή του ποσού των 3000€ από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών  “Καλλιπάτειρα”.

Το ποσό θα διανεμηθεί μέσω του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες για την κάλυψη εξόδων τους (κυρίως οδοιπορικά προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους στο χώρο προπόνησης εν όψει της προετοιμασίας τους για την εκπροσώπηση της χώρας μας σε διεθνείς αγώνες, όπως Ολυμπιακές Ημέρες, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα): Μαρία Τσολάνη, αθλήτρια του Τζούντο, Ευαγγελία Πλυτά, αθλήτρια της Γυμναστικής, Αργυρούλα Αφράτη, αθλήτρια της Γυμναστικής, Δέσποινα Στεφανουδάκη, αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας και Μιχαήλ Παπαβασιλείου, αθλητής της Τοξοβολίας.

Τους ευχόμαστε από καρδίας καλή επιτυχία.

Η αθλήτρια του τζούντο, Μαρία Τσολάνη, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η αθλήτρια της γυμναστικής, Ευαγγελία Πλυτά, η Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο Πέτρος Γαλακτόπουλος και η αθλήτρια της γυμνατικής, Αργυρούλα Αφράτη.
H Ολυμπιονίκης του τζούντο, Μαρία Καραγιαννοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Δημοσθένης Ταμπάκος, η αθλήτρια του τζούντο, Μαρία Τσολάνη, η Γενική Γραμματεύς του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών, Ιωάννα Καρυοφύλλη και το μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *